top of page
_F4I7059.jpg

Amaceit AB stärker Stockholms Hamnars digitala framtid genom nytt partnerskap

Vi på Amaceit AB är entusiastiska och stolta över att offentliggöra undertecknandet av ett betydelsefullt avtal med Stockholms Hamnar. Detta samarbete markerar en viktig milstolpe i vår strävan att vara ledande inom digital innovation och tjänsteförvaltning.

Enligt avtalet kommer Amaceit AB att ta hand om förvaltningen och vidareutvecklingen av Stockholms Hamnars publika webbplatser samt två mobilapplikationer.

Genom detta partnerskap kommer vi att arbeta nära Stockholms Hamnar för att säkerställa att deras digitala kanaler inte bara möter dagens krav, utan även är rustade för framtida utmaningar och möjligheter. Vår vision är att tillsammans skapa en mer sammanlänkad, effektiv och användarvänlig digital upplevelse för alla som besöker Stockholms Hamnar.

Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete där våra gemensamma ansträngningar kommer att bidra till att driva Stockholms hamnars digitala resa framåt. Med vårt engagemang för innovation och kvalitet är vi övertygade om att detta partnerskap kommer att bära frukt i form av förbättrade tjänster och en stärkt närvaro för Stockholms Hamnar i den digitala världen.

Om Amaceit AB Amaceit AB är ett ledande företag inom digitala lösningar och tjänster, med en passion för teknisk innovation och kundtillfredsställelse. Vi är specialiserade på att skapa skräddarsydda digitala lösningar som hjälper organisationer att nå sina mål och effektivisera sina processer.

 

Om Stockholms Hamnar Stockholms Hamnar är en av världens största passagerarhamnar och en av Sveriges största godshamnar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Zetterström, Amaceit AB

E-post: erik.zetterstrom@amaceit.se

Telefon: 070-727 77 03

bottom of page