Livet på amaceit

#amacinglife

Bärbar dator och växt
fyrverkeri

Varför oss?

På amaceit ser vi vårt yrke som en livsstil - det ska vara roligt, spännande och utmanande att arbeta som konsult! Därför är amaceits riktning att fokusera på att leverera team till kunder genom en etablerad leveransmodell. Vi vill göra det i kombination med uppdrag som DU vill arbeta med!  

 

En utmaning, som är ett av skälen till att amaceit startade, är att många vill kombinera en bra arbetsgivare, roliga uppdrag, möjlighet att känna delaktighet och kunna påverka sin situation men också med möjlighet att styra sin egen tid. Vi ger dig möjlighet till utveckling och utbildning genom överenskomna utbildningsplaner.

 

För oss på amaceit är det viktigt att du som anställd känner att du har frihet att styra och bestämma själv och skapa ett arbetsliv som är i balans med dina drömmar. Typen av uppdrag du vill jobba med, hur mycket du vill jobba och hur mycket du ska vara ledig. Vi vill att arbetet ska vara i harmoni med våra medarbetares vardag utanför arbetet.  

 

Vi är det unika konsultbolaget som vill ge er den möjligheten men med en trygg anställning i ryggen. 

Inredning Windows

Lediga tjänster

.Net-utvecklare
Java-utvecklare
Projektledare
Spontanansökan /
Praktik
 

Finns det ingen ledig tjänst i just ditt område idag, connecta med oss på LinkedIn för att få senaste uppdateringarna. 

  • Linkedin - Vit Circle
midsummer-g72580a295_1920.jpg

#Rekryteringskampanj

Extra pengar till sommaren? Just nu kör vi en rekryteringskampanj som kan ge dig och din vän lite extra pengar till semestern. Tips- och signeringsbonus som ger upp till 70000kr* per rekrytering. 

Ta chansen och förgyll din sommar!